Select Page

De mening, suggesties en klachten van patiënten doen er toe!

Klachten en geschillen

Wij horen het uiteraard graag als u tevreden bent over behandeling en resultaten. Het kan helaas voorkomen dat u een andere ervaring hebt, ook dan is het belangrijk dat u uw mening of klacht naar voren brengt.

In gesprek met uw chiropractor

Wij adviseren u om eventuele problemen altijd eerst met uw chiropractor te bespreken. Vaak kunnen problemen in onderling overleg opgelost worden. Mocht u er samen niet uitkomen, dan kunt u terecht bij de klachtenfunctionaris van de Nederlandse Chiropractoren Associatie.

Klachtenfunctionaris NCA

De klachtenfunctionaris handelt vanuit een oprecht geïnteresseerde belangstelling en zal er alles aan doen om te proberen, samen met u en de zorgverlener, een zinvolle en bevredigende oplossing te vinden, zo mogelijk met behoud van de relatie en onderling vertrouwen. Verloopt dit niet naar wens dan kan de klachtenfunctionaris u adviseren over een mogelijk vervolgtraject. De klachtenfunctionaris werkt volgens het beroepsprofiel van de VKIG

Geschillenregeling

Alle leden van de NCA zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister van de Stichting Chiropractie Nederland. Mocht er na gesprekken met uw chiropractor en/of met behulp van de bemiddeling door de klachtenfunctionaris geen oplossing worden bereikt, dan kan er sprake zijn van een geschil. Via de SCN is er een geschillenregeling beschikbaar. De klachtenfunctionaris kan u hier over inlichten.

Klik hier voor meer informatie over de klachtenregeling van de NCA.

Klik hier voor meer informatie over wat u van de klachtenfunctionaris kunt verwachten.

Uw melding wordt altijd geregistreerd en kan aanleiding zijn tot een maatregel ter verbetering van de hulpverlening.

Klachtenfunctionaris: dagelijks te bereiken voor patiënten en chiropractoren op 088 – 024 51 66 of via e-mail: [email protected]

Chiropractor de Koekkoek in Laren

Address: Naarderstraat 18, 1251 BC Laren, Netherlands

Phone: +31 35 538 7753

Province: North Holland

 Openingstijden

Maandag
08:00 tot 17:00

Dinsdag
08:00 tot 17:00

Woensdag
08:00 tot 17:00

Donderdag
08:00 tot 17:00

Vrijdag
08:00 tot 17:00